ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Μια περιπατητική περφόρμανς για παιδιά στο Μέκειο

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιεί το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Ιωαννιτών, τις φετινές γιορτές.

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων πραγματοποιεί μία περιπατητική περφόρμανς μόνο για παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών, στον χώρο του Μέκειου Οικοτροφείου.
Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία με θεματική τους Καλικάντζαρους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον μαγικό χώρο του Μεκείου, εκεί όπου τα δωμάτια έχουν χρώματα, μουσικές, γεύσεις και χορό, βιώνοντας την ιστορία και ζωντανεύοντας τους χαρακτήρες.
Όλες οι αισθήσεις ζωντανεύουν, η γεύση, η ακοή, η αφή, κάθε δωμάτιο και ένα αίνιγμα που καλούμαστε να λύσουμε για να φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας. Το στοιχείο της μεταμφίεσης κυριαρχεί σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα περιβάλλον μαγικό.
Κρατήσεις στη Σοφία Μπλέτσου, στο τηλέφωνο 6956520128. Η δράση γίνεται υπό την επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Ελένης Δημοπούλου.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο