ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ντίκενς για μικρούς, Παπαδιαμάντης για μεγάλους

Με γιορτινή διάθεση υποδέχεται την ομορφότερη εποχή του χρόνου το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, το οποίο συμμετέχει με αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών και διηγημάτων στο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Ιωαννιτών.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι παρουσιάζει στο «Καμπέρειο» Θέατρο τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς σε μια αφήγηση για παιδιά, ενώ την ίδια ημέρα, στις 7 το απόγευμα, παρουσιάζει μια αφήγηση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη για ενήλικες, σε μια εκδήλωση με τίτλο «Ένα βράδυ με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων. Τις αφηγήσεις των ιστοριών και των διηγημάτων θα κάνουν οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Βασιλική Ασίκογλου, Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Ευαγγελίνα Καρυοφίλλη, Μαρία Κεβρεκίδου, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλης Παπαδημητρίου και Χρήστος Τζιώτας. Και οι δύο δράσεις γίνονται υπό την επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Ελένης Δημοπούλου.
Για τη δράση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τηλέφωνα κρατήσεων 6955998405 (Μαρία Κεβρεκίδου) και 2651025670 (Γραφεία ΔΗΠΕΘΕ.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

«Γυνή πλέουσα» για δύο παραστάσεις στη «Σκηνή 125»

Ηπειρωτικός Αγών