ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Είχε ανταπόκριση η «Ημέρα Αγάπης» του ΟΚΠΑΠΑ

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκέντρωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρα Αγάπης».

Όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο για να παρακολουθήσουν τη μουσική κωμωδία των Ρέππα– Παπαθανασίου «Ποια Ελένη;» από τη Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών, συνεισέφεραν είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αντί εισιτηρίου.
Ο ΟΚΠΑΠΑ ευχαριστεί τη Θε.Ο.Ρα. για την παράσταση και τους πολίτες, φορείς, συλλόγους, σχολεία και επιχειρήσεις της περιοχής που στήριξαν την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους. Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι θα δέχεται δωρεές και τις επόμενες ημέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που βρίσκεται στο ΚΕΠΑΒΙ, (Αρχ. Μακαρίου 11-Κατάστημα 126,τηλ 2651030504).

Αρωγός και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Σημαντικές ποσότητες ειδών διατροφής μακράς διαρκείας παρείχε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου στον ΟΚΠΑΠΑ, ανταποκρινόμενο στη δράση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
«Σε ένα σύγχρονο κράτος που θα πρέπει να διακρίνεται από ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει μόνος, να στερείται βασικών αγαθών και να νιώθει κοινωνικά αποκλεισμένος. Ως φορέας φροντίδας ευάλωτων ομάδων πληθυσμού στηρίξαμε την δράση του ΟΚΠΑΠΑ, ευχόμενοι την νέα χρονιά ο αριθμός συμπολιτών μας που χρειάζεται την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου, να μειωθεί αισθητά. Στις σύγχρονες κοινωνίες όπου δυστυχώς παρατηρούνται και στοιχεία υπερβολών και έντονων κοινωνικών ανισοτήτων, είναι αδιανόητο να υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται ακόμα και των βασικών αγαθών. Ας τους σκεφτόμαστε συχνότερα, στηρίζοντάς τους εμπράκτως και όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μπορούμε και καλύτερα», αναφέρει η πρόεδρος του Κέντρου Κατερίνα Μιτοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ

«Η Αγέλαστη Πολιτεία & οι καλικάντζαροι» από τη Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών