ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Χαμόγελο του Παιδιού»- Σχολικά bazaars σε Πανεπιστημιακό και «Χατζηκώστα»

Με σχολικά bazaars στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων υποδέχεται το «Χαμόγελο του Παιδιού» τη νέα σχολική χρονιά.

Αύριο Τετάρτη, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, το bazaar θα λειτουργήσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και μεθαύριο Πέμπτη και την Παρασκευή, στο ίδιο ωράριο, στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο και στο Αγρίνιο.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού, καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία
σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στα bazaars θα διατίθεται μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία, καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες).
Το «Χαμόγελο του Παιδιού», το α’ εξάμηνο του 2019, στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές, που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο
με την υποστήριξη του κόσμου.
Τα είδη του «Χαμόγελου του Παιδιού» διατίθενται και μέσω της ιστοσελίδας https://www.hamogelo.gr ή μετά από επικοινωνία στα τηλέφωνα 2117709980 και 2107647760.

Σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας σε θέματα εξαφανίσεων