Καθημερινά

Student For A Day στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° διοργανώνει και φέτος τον θεσμό Student For A Day και προσκαλεί όλους τους νέους να ζήσουν ως σπουδαστές του για μία ημέρα. Το Σάββατο 13 Aπριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα, θα υποδεχτεί εκατοντάδες ενδιαφερόμενους για μια μοναδική εμπειρία.

«Γίνε σπουδαστής για μια ημέρα, ενημερώσου για τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν, γνώρισε τους μελλοντικούς καθηγητές και τους μελλοντικούς συμφοιτητές σου, γνώρισε επαγγελματίες που έχεις σαν πρότυπο, μπες στα εργαστήρια της ειδικότητας σου, λάβε μέρος σε workshops σαν να ήσουν σπουδαστής, γνώρισε το Γραφείο Σταδιοδρομίας και κέρδισε υποτροφία και ειδικές τιμές.
Ενημερώσου με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Με περισσότερες από 85 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών, με περισσότερους από 7.500 ενεργούς σπουδαστές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ο κόσμος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο σε περιμένει για να σε υποδεχτεί», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.
Δηλώσεις συμμετοχής στο iekdelta360.gr/sfad2019.