ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Συνεχίζει τον αγώνα από νέα γραφεία η «Φλόγα»

Από ένα νέο «σπίτι» στα Γιάννενα, η «Φλόγα» θα συνεχίσει να καίει άσβεστη στον αγώνα της για την στήριξη του παιδιού με καρκίνο, μετά από 25 χρόνια ενεργούς δράσης του παραρτήματός της στην πόλη.

Ο δήμος Ιωαννιτών παραχώρησε για τους σκοπούς της «Φλόγας» ένα γραφείο στην οδό Ν. Ζέρβα 57, ύστερα από ενέργειες του δημάρχου Θωμά Μπέγκα και της δημοτικής συμβούλου, αρμόδιας για τα κληροδοτήματα Γεωργίας Γιώτη.

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες έγιναν με τη συγκινητική παρουσία της προέδρου της «Φλόγας», Μαρίας Τρυφωνίδη. Η κ. Τρυφωνίδη δεν έκρυψε τη χαρά της από την έντονη παρουσία των φίλων και υποστηρικτών της «Φλόγας» στα Γιάννενα, ενώ επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στο παράρτημα Ιωαννίνων, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η εκπρόσωπος του παραρτήματος Ιωαννίνων Ευανθία Καρρά, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και της ανακαίνισης του γραφείου, τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον δήμαρχο Β. Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ, την εταιρεία Βίκος, την εταιρεία Κομπατσάρη (Φηγός), την ΙΚΕΑ και την αγιογράφο Τέτα Στασινού.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και αγκάλιασαν το νέο μας ξεκίνημα, επώνυμους και ανώνυμους και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν σε όλες μας τις εκδηλώσεις», σημειώνουν τα μέλη της «Φλόγας», σε ανακοίνωσή τους.

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών

Στα χέρια της ΚΕΔΕ η υπόθεση της πυροπροστασίας