Αίθουσα Σύνταξης Καθημερινά

Δύο πορείες στη μνήμη του Στέφανου Σκοπούλη

Αφιερωμένες στη μνήμη του Στέφανου Σκοπούλη είναι οι πορείες, που θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο όρος Χιονίστρα.

Η πρώτη θα ξεκινήσει από τη Σαλονίκη και οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην κορυφή Χιονίστρα, σε υψόμετρο 1.644 μέτρων, ενώ θα υπάρξει και μια στάση στον βράχο Σκοπούλη, εκεί που ο γιαννιώτης γιατρός και δημοτικός σύμβουλος άφησε την τελευταία του πνοή τον Φεβρουάριο του 2016, σε ηλικία 65 ετών, συμμετέχοντας σε κοινή πορεία των Ορειβατικών Συλλόγων Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για πορεία Β’ κατηγορίας, διάρκειας οκτώ ωρών και αρχηγός θα είναι ο Γεώργιος Μπούτζας. Η δεύτερη πορεία, με αρχηγό τη Γεωργία Σκοπούλη, θα ξεκινήσει από το Ελευθεροχώρι και θα φτάσει έως τον βράχο Σκοπούλη. Είναι πορεία Α’ κατηγορίας και διάρκειας τεσσάρων ωρών.
Αναχώρηση στις 7.30 το πρωί από την έξοδο του πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651022138 και 2651181068.

Σχετικά άρθρα

Στην Ολύτσικα οι Ορειβατικοί της Ηπείρου

Μια μέρα σχόλης

Πίτα στο Μιτσικέλι κόβει ο Ορειβατικός