ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Πολιτικός γυρολόγος» που φαντασιώνεται συνεργασία με την Αριστερά ο Σπ. Ριζόπουλος

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» στα όσα ανέφερε ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος, τον οποίο χαρακτηρίζει «πολιτικό γυρολόγο».

«Αφού παρακάλεσε τρία κόμματα για συνεργασία, όπως αυτός ισχυρίζεται, και αφού του αρνήθηκαν κάθε… χείρα βοηθείας, ώστε όχι μόνο να παραμείνει πολιτικά επίκαιρος, αλλά έστω υπαρκτός, ο κ. Ριζόπουλος κάνει τώρα ευθεία επίθεση στον Γιάννη Στέφο και στο “Κοινό των Ηπειρωτών”, επειδή -άκουσον άκουσον!- επιλέξαμε σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές να αναμετρηθούμε με καθαρό πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και στις αξίες της αριστεράς και του προοδευτικού χώρου.
Γιατί εμείς, που κατηγορούμαστε από τον κ. Ριζόπουλο ως μη έχοντες πρόγραμμα, είμαστε μια παράταξη με ξεκάθαρη πολιτική ταυτότητα, με πρόγραμμα και με υποψηφίους και υποψήφιες καταξιωμένους επαγγελματικά, κοινωνικά και αναγνωρίσιμους στην κοινωνία για τους αγώνες τους, όπως είναι και ο επικεφαλής μας Γιάννης Στέφος, με πολιτική και κοινωνική παρουσία από τα μαθητικά του χρόνια.
Ο πολιτικός γυρολόγος Σπύρος Ριζόπουλος της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου”, τι ακριβώς γνωρίζει για τον τόπο; Και ποια είναι η πολιτική του θέση; Γιατί μας συστήθηκε το 2019 ως δεξιός υποψήφιος, μετατράπηκε σε… κεντρώο και τώρα φαντασιώνεται συνεργασία με την Αριστερά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Κοινό των Ηπειρωτών» και καταλήγει: «Κύριε Ριζόπουλε, αποφασίστε πρώτα τι είστε και μετά μπορούμε να αναμετρηθούμε ως πολιτικοί αντίπαλοι, πλέον».

Σχετικά άρθρα

Συμβολή και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη νέα γέφυρα Κοράκου

Αντιπρόταση για επανασχεδιασμό του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας

Επιμένει σε συζήτηση για την ατμοσφαιρική ρύπανση το «Κοινό των Ηπειρωτών»

Ηπειρωτικός Αγών