ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«ΦΩΣ» στηρίζει το Πράσινο Κίνημα στην Περιφέρεια Ηπείρου

Την παράταξη «ΦΩΣ» με επικεφαλής τον Λάμπρο Γεωργόπουλο στηρίζει στην Περιφέρεια Ηπείρου το Πράσινο Κίνημα.

«Πρόκειται για μία νέα παράταξη, που κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ουσιαστικά είναι η μοναδική παράταξη με “πράσινο” πρόσημο, που έχει αγωνιστεί σε συνεργασία με το Πράσινο Κίνημα για τα πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.
Επίσης, το Πράσινο Κίνημα ανακοίνωσε τη στήριξή του στην παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ – Πράσινη Περιφέρεια» με επικεφαλής το Νίκο Παπαδάκη για την Περιφέρεια Αττικής και στην παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος» με επικεφαλής τη Δήμητρα Λυμπεροπούλου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό οι πράσινες παρατάξεις να είναι ενισχυμένες στα επόμενα περιφερειακά συμβούλια. Τα θέματα του περιβάλλοντος και της αντιμετώπισης της Κλιματικής Κρίσης, πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα και μόνο αυτοί που τα γνωρίζουν πραγματικά, μπορούν να προτείνουν αξιόπιστες λύσεις. Μαζί με το Πράσινο ίδρυμα “Θεόφραστος”, που είναι ο επιστημονικός φορέας τεκμηρίωσης πράσινων πολιτικών, θα συνδράμουμε τις παρατάξεις που στηρίζουμε με σοβαρές και επεξεργασμένες προτάσεις».

Σχετικά άρθρα

Ανεξαρτητοποίηση Μάξιμου Γεωργόπουλου, οργίλη αντίδραση Λάμπρου Γεωργόπουλου

Στίγμα αντιπολίτευσης έδωσε ο Λ. Γεωργόπουλος

Μία επιβράβευση και οι… σκληρές πραγματικότητες για το Ζαγόρι