ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Από επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον συνδυασμό του Ν. Βαΐτση

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων με την παράταξη «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών», με επικεφαλής τον Νίκο Βαΐτση, θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σήμερα με την παράταξη «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» Δημήτρης Μήτσης.

Μετά από μία τετραετία στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μήτσης αποφάσισε να συμπαραταχθεί στο νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα, ενστερνιζόμενος το όραμα για έναν Δήμο, ο οποίος θα αποτελεί πρότυπο ορεινού αυτοδιοικητικού οργανισμού και ταυτόχρονα έναν τόπο βιώσιμο και αναπτυσσόμενο, που θα μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και εξωστρέφεια.
Ο Δημήτρης Μήτσης κατάγεται από τους Ραφταναίους και έχει αναπτύξει έντονη δράση για την προστασία του περιβάλλοντος, έχοντας διατελέσει για μια δεκαετία και πλέον πρόεδρος και γραμματέας στον Σύλλογο Προστασίας Αράχθου.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημήτρη Μήτση να συμπαραταχθεί στην προσπάθειά μας και από κοινού να αγωνιστούμε για να καταστήσουμε τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων πρότυπο ήπιας τοπικής ανάπτυξης και έναν τόπο ελκυστικό για εγκατάσταση και ανάπτυξη οικονομικής δραστηριότητας. Τον καλωσορίζουμε στην “Κοινωνία Ενεργών Πολιτών” και είμαστε σίγουροι ότι η αυτοδιοικητική του εμπειρία, αλλά και η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα ζητήματα του περιβάλλοντος θα αποδειχθούν πολύτιμα εφόδια στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νίκος Βαΐτσης.
«Με το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής κλείνει και ο κύκλος της παράταξης “Αλλαγή για τα Τζουμέρκα”, ρόλος της οποίας ήταν να ενεργοποιήσει περισσότερους πολίτες στην ενασχόληση με τα ζητήματα του τόπου μας. Και αυτό το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, ενώ θέλουμε να πιστεύουμε ότι τιμήσαμε την ψήφο των συνδημοτών μας, μέσα από μια δημιουργική αντιπολίτευση, στηρίζοντας κάθε θετική προσπάθεια και ασκώντας κριτική στα κακώς κείμενα. Προσωπικά, αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια της αλλαγής για τα Τζουμέρκα μέσα από τη νέα παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Βαΐτση, εκτιμώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης και την προσήλωσή του για την ανάπτυξη της περιοχής, διατηρώντας τη φυσιογνωμία της και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε τον τόπο μας μπροστά», σημειώνει, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μήτσης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πραμάντων.

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων φώτισε «μπλε» το Δημαρχείο του

Από τα γήπεδα της Πορτογαλίας στη σκιά της Στρογγούλας

Εσωτερικό fam trip για επαγγελματίες από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Ηπειρωτικός Αγών