ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Γ. Στέφος: «Είναι ευθύνη όλων μας η Ήπειρος να αλλάξει»

Το «στίγμα» της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και μια υπόσχεση δίνει ο Γιάννης Στέφος με την επίσημη ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του για την περιφέρεια Ηπείρου, μετά την στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, με ανακοίνωσή του, τονίζει πως η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» τις επόμενες μέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τις/τους υποψήφιες/ους περιφερειακούς συμβούλους και τις προγραμματικές της θέσεις, ενώ δίνει και μια υπόσχεση: «Η Ήπειρος είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξει και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό», σημειώνει.

«Τον Οκτώβριο του 2023, πάνω από 300.000 Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες θα αποφασίσουν σε ποιους θα αναθέσουν το μέλλον της Ηπείρου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μετά και την ανακοίνωση στήριξης του πρόσωπου μου από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΕ, με χαρά δημοσιοποιώ, και επίσημα ,την απόφασή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το «Κοινό των Ηπειρωτών», η παράταξή μας, με συνέχεια, συνέπεια και ειλικρίνεια, αγωνιστικότητα και όραμα, στο όνομα των Ηπειρωτών θα αναδείξει τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας να βγει από την απομόνωση και την υπανάπτυξη και θα παλέψει να καταστήσει την Ήπειρο τόπο να ζεις. Χρειάζεται μακρόπνοος σχεδιασμός, χρειάζονται προτάσεις και συνεργασίες με τους Δήμους και τους πολίτες για να χαράξουμε μια νέα πορεία για την περιοχή μας», σημειώνει και προσθέτει πως βασικές αρχές αποτελούν η ανάπτυξη, ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού πλούτου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών σε μια δίκαιη κοινωνία, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση, η λογοδοσία στους πολίτες.

«Δεν περιμένουμε από την κεντρική διοίκηση να καθοδηγεί τις προτεραιότητές μας, ούτε βέβαια θα κρυφτούμε πίσω από τις αδυναμίες του κράτους. Δυστυχώς η Ήπειρος σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης υστερεί. Τελευταία στην Ελλάδα, τελευταία και στην Ευρώπη. Θα διεκδικήσουμε, λοιπόν, τους πόρους και θα υλοποιήσουμε τα έργα και τις δράσεις που θα μας βγάλουν από αυτή την υστέρηση», σημειώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Στέφος.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

«Ανεφάρμοστη» κατά την Περιφέρεια η ΚΥΑ για την επιδότηση ρεύματος

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Έριξαν τον… σπόρο για μελλοντικές συνεργασίες