ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τουλάχιστον τρεις βουλευτές λέει ο Κ. Τασούλας

Μια περίληψη των όσων ανέφερε κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας.

Βέβαια, υπάρχει και μια μικρή παράφραση, με τον Κ. Τασούλα να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις βουλευτές, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης δε χρησιμοποίησε τη λέξη τουλάχιστον.
«Ο πρόεδρος της ΝΔ ήθελε οπωσδήποτε να έρθει και πάλι προεκλογικά στα Γιάννινα και να επικοινωνήσει με τους Ηπειρώτες για να εκφράσει τη βάσιμη αισιοδοξία του αλλά και το, σε γενικές γραμμές, σχέδιό του για τις προοπτικές της περιοχής μας. Ευχαρίστησε τον λαό για την πρωτιά της ΝΔ στην Ήπειρο και ζήτησε ακόμη πιο ισχυρή εντολή την Κυριακή των εκλογών, ώστε στον νομό μας να βγάλουμε τουλάχιστον τρεις βουλευτές. Συγχρόνως εξήγησε πως τη νέα λαϊκή στήριξη την αντιλαμβάνεται μόνο ως χρέος της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ για να εξελιχθεί ο τόπος μας σε πρότυπο ανάπτυξης, επάνω στα θετικά βήματα που έχουν ήδη γίνει. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε ενδεικτικά για τα δύο νοσοκομεία μας, το “Χατζηκώστα” και το Πανεπιστημιακό, και τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό των τμημάτων επειγόντων περιστατικών τους (ΤΕΠ) που ήδη στο πρώτο νοσοκομείο ξεκίνησε, και επανέλαβε τη δέσμευσή του για τον ζωτικό άξονα Γιάννινα-Κακαβιά, για την παραχώρηση του συνόλου του στρατοπέδου Βελισαρίου στον Δήμο Ιωαννιτών και για τη δημιουργία του Πάρκου Έρευνας και Τεχνολογίας. Ο λαός των Ιωαννίνων υποδέχθηκε ολόθερμα και με τεράστια προσέλευση τον κ. Μητσοτάκη. Με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να ψηφίσει την Κυριακή 25 Ιουνίου τη ΝΔ, ώστε η χώρα μας, αλλά και η περιοχή μας ειδικότερα, να ακολουθήσουν από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου πορεία προκοπής, ασφάλειας και ευημερίας», αναφέρει σε δήλωσή του.

Σχετικά άρθρα

Σύντομα η επανέναρξη του διαλόγου για το στρατόπεδο Βελισσαρίου

Κ. Τασούλας: «Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση, ψηφίζουμε για κυβέρνηση»

Κ. Τασούλας: Εμείς ξέρουμε τί θέλουμε, αυτοί ξέρουν τί δε θέλουν»