ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επενδύει στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Στην ανάδειξη του προγράμματός του επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, οργανώνοντας θεματικές εκδηλώσεις και εξορμήσεις σε επαγγελματικούς χώρους, γειτονιές και χωριά.

Στο πλαίσιο αυτό, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και τη στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, οργανώνουν η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του κόμματος και οι θεματικές Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Αγροτικής Πολιτικής την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Du lac.
Ομιλητές θα είναι η αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο τομεάρχης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Νίκος Σκορίνης.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «7 βήματα για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους» περιλαμβάνει μέτρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου και την ουσιαστική στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ν.Ε. Ιωαννίνων καλεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους παραγωγούς, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς και τοπικούς φορείς και όλους τους πολίτες προκειμένου, εν όψη των εκλογών της 25ης Ιουνίου, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και να καταθέσουν και τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες.
Αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο του κόμματος θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων, στη Γ. Παπανδρέου και στην Παύλου Μελά, ενώ άλλο κλιμάκιο θα επισκεφθεί το ΚΑΠΗ στην Πλατεία Πάργης. Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο ΕΚΑΒ και στις 8.30 το βράδυ είναι προγραμματισμένη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Μ. Μάτσα στο Κάστρο, με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Τριαντάφυλλο Αλμπάνη.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης, εκτός από την εκδήλωση με τους Ολυμπία Τελιγιορίδου και Νίκο Σκορίνη, περιλαμβάνει επισκέψεις κλιμακίων στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες και παραγωγούς της περιοχής, καθώς και περιοδεία στην Πεδινή με τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Στέφο.

Σχετικά άρθρα

Κατέγραψε προβλήματα και διέβλεψε προοπτικές

Μ. Τζούφη – Σε… άλλον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η δέσμευση

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: Σε δέκα εκλογικά κέντρα η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο

Αποστόλης Τζελέτας