ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σε ΔΕΥΑΙ και Βιολογικό τα «Γιάννενα Τώρα»

Μια πλήρη εικόνα για τα ζητήματα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων και τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της πόλης είχε την ευκαιρία να σχηματίσει αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα Τώρα».

Η αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πάνου, ο εκπρόσωπος τύπου Νίκος Βούστρος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κυριαζής, επισκέφθηκε αρχικά τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, οι οποίες ανήκουν στη αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΙ, και ακολούθως συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης με τη διοίκηση, τους προϊσταμένους και τους διευθυντές της επιχείρησης, καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων.
Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» βρέθηκε για δεύτερη φορά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία τους. Όπως, μάλιστα, αναφέρει σε δελτίο τύπου της, είναι η μόνη δημοτική παράταξη, που έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και μάλιστα αρκετές φορές και όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, οπότε συνηθίζονται οι επισκέψεις αυτές.
Η επίσκεψη, τρίωρης διάρκειας, στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά εξελίχθηκε σε ουσιαστική σύσκεψη συνεργασίας με τη διοίκηση και το προσωπικό, οι οποίοι πρόθυμα ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της παράταξης σε όλα όσα ζήτησε να ενημερωθεί.
«Αν και διαπιστώσαμε, με ικανοποίηση, ότι πλειάδα ζητημάτων, που έθετε η παράταξή μας σχετικά με οργανωτικά και διοικητικά θέματα έχουν υιοθετηθεί από τους αρμόδιους της επιχείρησης, υπογραμμίζουμε ωστόσο ότι παραμένουν σοβαρές ελλείψεις, που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της επιχείρησης είναι υποχρέωση των διοικήσεων, σημερινής και μελλοντικών, καθώς η λειτουργία της αφορά και επηρεάζει άμεσα τον δημότη, στον οποίο και λογοδοτούμε όλοι μας», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.
«Σε ό,τι μας αφορά, δε θα πάψουμε να ασκούμε με σοβαρότητα τεκμηριωμένη και εποικοδομητική κριτική για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης.
Ως γνωστόν, η ύδρευση και η αποχέτευση αποτελούν από τα σημαντικότερα ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη και ως τέτοιο αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να επικροτήσουμε κάθε ενέργεια, η οποία βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και να ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε αντίθετη περίπτωση», τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας
Η επίσκεψη έκλεισε με συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά την παράταξη για τα διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινά η εγκατάσταση 11.900 «έξυπνων» υδρομέτρων

Διακοπή νερού στην πόλη την Τρίτη

Ηπειρωτικός Αγών

Ο Άρης Μπαρτζώκας νέος πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών