ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Ήπειρος Όλον»: Με 70 μέλη η οργανωτική γραμματεία

Την οργανωτική της γραμματεία, η οποία αποτελείται από 70 άτομα, ανακοίνωσε η περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Όλον», με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελείται από αξιόλογους και καταξιωμένους ανθρώπους, που δραστηριοποιούνται σε ποικίλα επαγγέλματα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. «Καθένας απ’ αυτούς, ως εθελοντής στην υλοποίηση του κοινού μας οράματος, της πραγματικής και αειφόρου ανάπτυξης της Ηπείρου, προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές σε καίρια θέματα που αφορούν την περιφέρειά μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους, αλλά και την άμεση υποστήριξη και βοήθειά τους στον κοινό μας αγώνα προς τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Προχωράμε μαζί για την Ήπειρο της συμμετοχής, της ισότητας και της συνεργασίας όλων», σημειώνεται στο κειμενο, που συνοδεύει τα ονόματα.
Ο κύριος όγκος της οργανωτικής γραμματείας αποτελείται από την περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων και μέλη της είναι ο αρτοποιός-επιχειρηματίας Θεόδωρος Αργύρης, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι Μάριος Βαβάτσικος, Μάκης Βαΐτσης, Απόστολος Ιατρού, Χρήστος Μπουκουβάλας και Χρήστος Χριστίδης, οι οικονομολόγοι Ιωάννα Βαρέλη και Χρήστος Δημητρίου, ο ξενοδόχος-εστιάτορας Μιχάλης Βλάχος, η νηπιαγωγός-επιχειρηματίας Γεωργία Γιαννακοπούλου, ο μηχανολόγος μηχανικός Χρήστος Γιώτης, ο δημοτικός υπάλληλος Χρήστος Γιωτόπουλος, ο υπάλληλος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Πίνδος» Αναστάσιος Γκάρτζιος, ο γεωπόνος-επιχειρηματίας Μιχαήλ Δεβέκος, ο γεωπόνος-τεχνολόγος τροφίμων Κωνσταντίνος Δημητρίου, ο οδοντίατρος Νικόλαος Δήμου, οι ελεύθεροι επαγγελματίες Ασημούλα Θανασιά, Απόστολος Καραδήμας, Χάρης Παπαστεργίου και Λάζαρος Χαντζάρας, η έμπορος Γιάννα Καραγκούνη, ο χημικός μηχανικός Αριστούλα Καραμάνη, ο αστυνομικός Θανάσης Κωστούλας, ο υπάλληλος ΔΕΗ Άλκιβιάδης Λάνταβος, ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Λυκοτραφίτης, ο δάσκαλος Δημήτριος Λώλης, η χημικός Ελένη Μανίκη, οι υδραυλικοί-επιχειρηματίες Βασίλειος Μπάρμπας και Κύρκος Τσιάλιος, ο συνταξιούχος στρατιωτικός Αθανάσιος Μπογάς, ο συνταξιούχος Ελευθέριος Ντάσιος, οι οικονομολόγοι-επιχειρηματίες Βασίλειος Ρέμος και Νικόλαος Τσακανίκας, ο ορκωτός λογιστής Μάριος Φασούλας, ο προγραμματιστής Βασίλης Σιέμος, ο ασχολούμενος με πληροφοριακά συστήματα Νικόλαος Γκούβελος, ο δημόσιος υπάλληλος Ιωάννης Τσακούμης και ο ξυλουργός-επιχειρηματίας Μάκης Χρυσοστόμου.
Από την Π.Ε. Άρτας συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί Χρήστος Γεώργιος, Κώστας Κωσταβασίλης και Αλέξης Σερέτης, οι δικηγόροι Ιωάννης Καϊντάσης και Ράνια Τρομπούκη, ο ασκούμενος δικηγόρος Κωνσταντίνος Ρίζος, ο εφοριακός Κώστας Γκιζάς, η τεχνολόγος γεωπόνος Ευρώπη Ευθυμιάδου, η νοικοκυρά Μαρία Κατσέλη και ο ιδιωτικός υπάλληλος Χρήστος Πάνου.
Μέλη της οργανωτικής επιτροπής από την Π.Ε. Πρέβεζας είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες Γιάννης Γιαμάς και Φώτης Ζέρβας, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι Ευάγγελος Ζήσης και Γιώργος Λιάσκος, ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Καινούργιος, ο δημόσιος υπάλληλος Ανδρέας Κωλέτσης, ο κτηματομεσίτης Σταύρος Κώστας, ο δημοτικός υπάλληλος Μιχάλης Κώτσης, ο συνταξιούχος δημοσίου Κώστας Σακκάς, οι έμποροι Χριστίνα Συγκούνα και Παύλος Φραγκούλης, η πολιτικός μηχανικός Χαρά Τριβλή και ο οδοντίατρος Άκης Τσούτσης.
Από την Π.Ε. Θεσπρωτίας συμμετέχουν ο μουσικός Βασίλης Δημητρίου, ο σιδεράς Παναγιώτης Ευαγγέλου, ο ιδιωτικός υπάλληλος Μιχαήλ Κάτσινος, ο αγρότης Κυριάκος Κούφαλης, ο απόστρατος στρατιωτικός Σταύρος Κωσταράς, οι συνταξιούχοι Ντίνος Μπολόσης και Παναγιώτης Τζοβάρας, ο δημοτικός υπάλληλος Αναστάσιος Ρούσης και ο δικηγόρος Θανάσης Σιντόρης.

Σχετικά άρθρα

Σταθμός για τις ευρωεκλογές, αλλά όχι μόνο

Μήνυμα Στ. Ζούμπα για ισχυρή και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

Αποστόλης Τζελέτας