ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκινούν τα έργα αγροτικής οδοποιίας σε Καλπάκι και Βροντισμένη

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση έργων αγροτικής οδοποιίας στις κοινότητες Καλπακίου και Βροντισμένης του Δήμου Πωγωνίου.

Το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών για τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών υφιστάμενων δρόμων, καθώς και την ασφαλτόστρωσή τους. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται η αγροτική οδός εντός αναδασμού από γέφυρα Βελλάς προς Χρυσόρραχη και σύνδεση με υφιστάμενους ασφαλτοστρωμένους δρόμους με συνολικό μήκος 2+551,48 χλμ. και η αγροτική οδός εντός αναδασμού από Βροντισμένη (Γέφυρα Αρετής) προς Παρακάλαμο και σύνδεση με υφιστάμενους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Το μελετώμενο τμήμα έχει συνολικό μήκος 1+981,33 χλμ.
«Η στήριξή μας στο πρωτογενή τομέα είναι έμπρακτη και συνεχής, και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις βελτίωσης αγροτικών δρόμων», δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Καψάλης
Το έργο με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Κοινοτήτων Καλπακίου – Βροντισμένης Δήμου Πωγωνίου» είναι συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).

Σχετικά άρθρα

Νέες φωλιές για πελαργούς στον Δήμο Πωγωνίου

Αντίστροφη μέτρηση για την επανάχρηση

Δήμος Πωγωνίου – Προχωρούν οι εργασίες για το Μνημείο Πεσόντων