ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο ο Δ. Δημητρίου

Με τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου «ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, λαός στην εξουσία», υποδέχθηκε τους φίλους και υποστηρικτές του στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Δημήτρης Δημητρίου.

Έναν σχεδόν μήνα μακριά από τις κάλπες της 21ης Μαΐου, ο κ. Δημητρίου άνοιξε το πολιτικό του γραφείο, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 2 (2ος όροφος), κάνοντας λόγο για μια «μεγάλη ημέρα» και εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η επομένη των εκλογών θα είναι «ημέρα νίκης» για το κόμμα.
«Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδέχομαι φίλους για να δείξουμε τη δύναμή μας, για να δείξουμε ότι τα Γιάννενα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ. ΑΛ. και η επόμενη ημέρα θα είναι ημέρα νίκης. Όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, “ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, λαός στην εξουσία”. Όλοι πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, για να δείξουμε ότι η κοινωνία χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, για να δείξουμε ότι απαιτείται κοινωνική δικαιοσύνη, που είναι για εμάς το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές», σημείωσε σε δηλώσεις του.
Το παρόν στα εγκαίνια του γραφείου έδωσαν φυσικά η οικογένεια και φίλοι του υποψηφίου και προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, αλλά και πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος.

Σχετικά άρθρα

Δ. Δημητρίου: «Μαζί να πάμε ξανά μπροστά»

Δ. Δημητρίου: «Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάμε ξανά μπροστά»

Γεωργία Χαλάτση

Μήνυμα επιστροφής η παρουσία στην ομιλία του Δ. Δημητρίου