ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Μωυσή Ελισάφ

Μέρος του ψηφοδελτίου του αποκάλυψε ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση για το 2019 με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου το βράδυ της Πέμπτης.

Μεταξύ όσων διακρίνονται στις φωτογραφίες, είναι ο πρώην διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτης Βάββας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λώλης, ο πρώην αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γιώργος Αρλέτος, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις Πέρση Ντούλια και Δημήτρης Σιώτος, ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Μάριος Βαβάτσικος, ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπαγεωργίου, το μέλος της δημοτικής κοινότητας Ιωαννίνων Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λούτσας Θανάσης Μέμος, ο επιχειρηματίας Σταύρος Βλάχος κ.ά
Μετά την κοπή πίτας και την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας και δράσης, καθώς και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.
Η παράταξη, όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ, συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση στον ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της. Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση των επιτροπών, που επεξεργάζονται ζωτικά θέματα και διαμορφώνουν τις προτάσεις της σε τομείς, όπως είναι ο εκσυγχρονισμός στη διοίκηση του δήμου, η έξυπνη πόλη, ο τουρισμός, η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και τα έργα.
Οι επιτροπές έχουν στελεχωθεί από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και φίλους της παράταξης, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους. «Κοινός στόχος και σημείο αναφοράς όλων είναι η διάθεση για προσφορά στην πόλη και η θέληση για μια Νέα Εποχή που θα μετατρέψει τα Γιάννενα σε μια πραγματική ευρωπαϊκή πόλη», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και στελέχη της παράταξης έχουν ήδη ολοκληρώσει τις επαφές σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Σε όλες τις συναντήσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δώδεκα βασικοί άξονες της «Νέας Εποχής», υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τοπικά ζητήματα και επισημάνθηκε η μεγάλη αποδοχή των προτάσεων της παράταξης και η προθυμία στελέχωσης του ψηφοδελτίου.
Όπως τόνισε και το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Ελισάφ, η παράταξη «Γιάννενα – Νέα Εποχή» απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και συνενώνει όλες τις δυνάμεις, που έχουν κοινές αγωνίες για το μέλλον του δήμου, ενώ δε θα μπει σε μια στείρα προεκλογική αντιπαράθεση, αλλά θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες, να τοποθετείται για όλα τα ζητήματα του δήμου και να ασκεί εποικοδομητική κριτική.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου