ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανάρτηση Β’ και Γ’ κεφαλαίου της μελέτης πράξης εφαρμογής για Δροσιά-Πεντέλη-Ζευγάρια-Τσιφλικόπουλο

Από το Δήμο Ιωαννιτών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βαγγέλη Πήχα γίνεται γνωστό ότι έγινε η ανάρτηση του Β΄ Κεφαλαίου (Υψομετρικές μελέτες οδών) και του Γ΄ Κεφ. (Πίνακες και Διαγράμματα πράξης εφαρμογής) της μελέτης πράξης εφαρμογής (πολεοδομικής ενότητας ΧΧΙΙΙ) της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων του Δήμου Ιωαννιτών στις περιοχές «Δροσιά-Πεντέλη-Ζευγάρια-Τσιφλικόπουλο».

Η διάρκεια της ανάρτησης έχει οριστεί μέχρι τις 24 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό καλούνται οι κύριοι ή νομείς των ακινήτων, που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των περιοχών Δροσιάς, Πεντέλης, Ζευγαριών, Τσιφλικοπούλου Δήμου Ιωαννιτών (πολεοδομική ενότητα ΧΧΙΙΙ), να λάβουν γνώση της 1ης ανάρτησης.

Η διαδικασία της ανάρτησης έχει γίνει και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννιτών (ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), όπου παρουσιάζονται οι υψομετρικές μελέτες των οδών, οι πίνακες και τα διαγράμματα της πράξης εφαρμογής και της πράξης αναλογισμού, καθώς και οι πίνακες συντεταγμένων των Οικοδομικών Τετραγώνων.

Για πληροφορίες – διευκρινίσεις σχετικά με τα αναρτηθέντα στοιχεία του Β΄ Κεφαλαίου και του Γ΄ Κεφαλαίου της μελέτης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας του Δήμου Ιωαννιτών, τον τοπογράφο μηχανικό Θεόδωρο Μπαμπασίκα (τηλ. 2651361803 – 2651094218), τον πολιτικό μηχανικό Βασίλειο Κίτση (τηλ. 2651361802 – 2651094218) και την αρχιτέκτονα μηχανικό Χαρίκλεια Αντώνη – Βλάχου (τηλ. 2651361804), τις εργάσιμες ημέρες από 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της ανάρτησης από την ιστοσελίδα του Δήμου, μπορούν να εξυπηρετούνται στα γραφεία της υπηρεσίας (Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Κατσικάς), τις εργάσιμες ημέρες από 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Συστήνεται η ενημέρωση να γίνεται με συνδρομή μηχανικού.

Σε περίπτωση αντιρρήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στο e-mail ydomioanninon@ioannina.gr ή στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας (Κεντρική πλατεία Κατσικάς-1ος όροφος), έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα

Ζητά «παράθυρο» για έκδοση οικοδομικών αδειών σε Ζευγάρια, Περίβλεπτο και Τσιφλικόπουλο

Ηπειρωτικός Αγών

Λήξαν το θέμα με τις «αμφισβητούμενες» ιδιοκτησίες

Αποστόλης Τζελέτας

“Μετακομίζει” στα Καρδαμίτσια η λαϊκή αγορά της Δροσιάς