ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κλειστά σχολεία, παιδικοί σταθμοί, Πανεπιστήμιο και δικαστήρια

Μετά και τη νέα χιονόπτωση, κλειστά θα μείνουν και σήμερα Τετάρτη τα σχολεία και οι παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί στους δήμους Ιωαννιτών, Πωγωνίου, Δωδώνης, Βορείων Τζουμέρκων, Μετσόβου, Κόνιτσας και Ζίτσας.

Tην εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία αναστέλλει για σήμερα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στην πανεπιστημιούπολη και τις δυσκολίες στις μετακινήσεις προς το Ίδρυμα.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα δικαστήρια. Mετά από συνεννόηση του Διευθύνοντος το Εφετείο Ιωαννίνων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων με το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναστέλλονται με πράξη του υπουργού οι συνεδριάσεις των Δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας Ιωαννίνων, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων, που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις για κλειστές υπηρεσίες, καθώς και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, με την πόλη να έχει σχεδόν παραλύσει.

Σχετικά άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα αναβάθμισης των σχολικών μονάδων

Δεν επιφέρουν αλλαγές οι εκλογές

Από τα σχολεία ξεκινούν οι προσεισμικοί έλεγχοι