ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επίσημη «πρώτη» των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. στην κοπή της πίτας

Με την παρουσίαση των επτά υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Π.Ε. Ιωαννίνων θα συνδυαστεί η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του κόμματος, η οποία θα έχει χαρακτήρα προεκλογικής εκδήλωσης, με δεδομένο ότι ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τις εθνικές εκλογές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο κατάστημα Open Bar (Δωδώνης 11) και θα παρευρεθεί το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Πάρης Κουκουλόπουλος.
Στα χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων του κόμματος, τα οποία στελεχώθηκαν σε ποσοστό 85% στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, αναφέρθηκε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων Βασίλης Γαρδίκος, λέγοντας, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. είναι το πρώτο κόμμα που ανακοίνωσε υποψήφιούς «απαντώντας εκκωφαντικά σε όσους ασκούσαν κριτική για τις διαδικασίες του».
«Τα ψηφοδέλτιά μας συνάδουν απόλυτα με τις συλλογικές μας αποφάσεις, τόσο του συνεδρίου μας, όσο και της ΚΠΕ. Η ανανέωση των προσώπων αγγίζει το 63%. Το 31% των υποψηφίων μας είναι κάτω των 45 ετών. Το 92% έχει πανεπιστημιακή μόρφωση. Το 30% έχει μεταπτυχιακό. Το 12% έχει διδακτορικό δίπλωμα. Η επιτροπή συνεργάστηκε με τις Νομαρχιακές Επιτροπές σε κάθε νομό της χώρας. Ήταν μια ανοιχτή διαδικασία με βασικούς άξονες : τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του ικανότερου διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων», τόνισε ο κ. Γαρδίκος και ευχήθηκε καλή δύναμη στους Κ. Γάτσιο, Δ. Δημητρίου, Ανθ. Λιάγκου, Αθ. Μανταλόβα, Β. Μήτσιου, Ντ. Μπακόλα και Ι. Τσίμαρη, καλώντας τους «να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ».
Ευχαρίστησε, επίσης, όλες και όλους που συμμετείχαν στη διαδικασία και δεν επιλέχθηκαν ή αποσύρθηκαν τελικά για προσωπικούς λόγους, και κατέληξε, λέγοντας: «Ο αγώνας όλων μας είναι κοινός. Η κοινωνία στο προσκήνιο είναι συλλογική υπόθεση και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι όλοι μαζί υποψήφιοι βουλευτές, Νομαρχιακή Επιτροπή, Τοπικές Οργανώσεις, στελεχιακό δυναμικό στον Νομό, θα δώσουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα για τις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Ε. εγγυάται τη διασφάλιση της ενότητας, με κυρίαρχο σκοπό την τελική νίκη. Για να κερδίσουμε τη μάχη του μέλλοντος, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της σιγουριάς και της ασφάλειας για τη χώρα».

Σχετικά άρθρα

Σε τροχιά ευρωεκλογών και η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ

Ο Βασίλης Οικονόμου νέος Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ