ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ο Β. Μουσελίμης νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου

Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων Βασίλης Μουσελίμης τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, μετά την προαγωγή του σε ταξίαρχος, διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Δούβαλη, που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντιστρατήγου.

Τα θερμά της συγχαρητήρια στον Β. Μουσελίμη για την προαγωγή του και τα νέα του καθήκοντα εκφράζει η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου. «Η απόφαση αυτή της Πολιτείας αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου του ανωτέρω Αξιωματικού, που, έχοντας χρόνια υπηρετήσει σε μάχιμες Υπηρεσίες της ακριτικής μας περιφέρειας, συνέβαλε στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση των συνόρων της χώρας μας. Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, στεκόμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Με δεύτερη ανακοίνωσή της, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου εκφράζει τις ευχές της για καλή αποστρατεία στον Κ. Δούβαλη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για όλους εμάς, τους αξιωματικούς της Ηπείρου, που είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του, θα είναι πάντα ο Στρατηγός που αφουγκραζόταν τα προβλήματα και προσπαθούσε πάντα να δώσει λύσεις. Στην πολυετή παραμονή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Αστυνομίας Ηπείρου υπέδειξε αποφασιστικότητα, και αμέριστη αγάπη για το σώμα και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ως γέννημα θρέμα Γιαννιώτης (Τσεπέλοβο) , σταθερός στις αξίες του, κέρδισε τον σεβασμό όλων των συναδέλφων. Κλείνοντας αυτόν τον “κύκλο” στην Ελληνική Αστυνομία, οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον πρώτα από όλα “άνθρωπο” και έπειτα στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Δούβαλη».

Σχετικά άρθρα

Κοινή δράση για την απρόσκοπτη κίνηση των πολιτών

Πρώτη συνάντηση Μ. Ελισάφ με την ηγεσία της Αστυνομίας