ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εκδήλωση για τις αμοιβές στο δημόσιο από την ΑΔΕΔΥ

Εκδήλωση με θέμα «Οι αμοιβές στο δημόσιο 2011-2022. Κόστος ζωής – Αγοραστική Δύναμη: Η επιτακτική ανάγκη για αυξήσεις μισθών» οργανώνει στα Γιάννενα το Κοινωνικό Πολύκεντρο σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac, θα παρουσιαστεί η μελέτη «Το επίπεδο και η εξέλιξη των αμοιβών στον ελληνικό Δημόσιο Τομέα από την κρίση του 2009-10 μέχρι σήμερα» από τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Σταύρο Μαυρουδέα, καθώς και στοιχεία από τη μελέτη «Συγκριτική Αποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των δημοσίων υπαλλήλων» (Ι. Σμυρλή και Α. Σαλή) από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Πολύκεντρου Γ. Γιούλο.
Επίσης θα παρέμβουν με τις τοποθετήσεις τους ο προεδρεύων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Δ. Μπράτης, το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ Β. Πολυμερόπουλος και ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων Χρ. Γρίβας.
Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ για τη γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου με βασικό αίτημα «Αυξήσεις τώρα στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια».

Σχετικά άρθρα

Απεργιακός ξεσηκωμός την Πέμπτη

Αποστόλης Τζελέτας

Ζητούν αυξήσεις χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους

Ζήτημα επιβίωσης η αύξηση των μισθών