ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έως το τέλος του έτους ο εκσυγχρονισμός των παιδικών σταθμών

Ικανοποιητικά προχωρά το έργο της ανακαίνισης και τους εκσυγχρονισμού των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, με ορίζοντα ολοκλήρωσης μέχρι το τέλος του έτους.

Τους 1ο, 3ο και 5ο βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Δημήτρης Πάνου, μαζί με τη διευθύντρια Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής Φωτεινή Θάνου, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κατά την επίσκεψη έγινε επίβλεψη των εργασιών, που υλοποιούνται μέσω του προγράμματος που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και έχει ως στόχο την προσαρμογή των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης. Ο κ. Πάνου δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το συγκεκριμένο πρόγραμμά να καλύψει τις ανάγκες των σταθμών, ώστε η ανακαίνιση στις κτηριακές υποδομές τους (στέγες, αλλαγές κουφωμάτων κ.ά.) να εξασφαλίσει και την ποιοτικότερη λειτουργία τους για τα παιδιά και τους εργαζόμενους.

Επίσης κατά την επίσκεψη αυτή, οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο για την λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και συζητήθηκαν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν. Ο κ. Πάνου τόνισε πως οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, καθώς είναι πολύ σημαντικό οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τις οικογένειες, που εμπιστεύονται τις δημόσιες δομές.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Η «χειρότερη Δημοτική Αρχή ever»