ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» αντί απαντήσεων

«Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», είναι η απάντηση του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στην ερώτηση, που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών (και χαμηλού κόστους) και αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με τη Γερμανία.

«Προτίθεστε όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων να καταστεί διεθνής τουριστικός προορισμός, δια μέσου διαφημιστικής προβολής του στο εξωτερικό, προκειμένου να προσελκυθούν αεροπορικές εταιρείες ακόμη και χαμηλού κόστους, ώστε κι αυτές με τη σειρά τους να μεταφέρουν τουρίστες αεροπορικώς στην πόλη των Ιωαννίνων και γενικότερα στην Ήπειρο;», ήταν η ερώτηση, που απεύθυνε προς τον υπουργό ο κ. Βελόπουλος.
Τι απάντησε ο κ. Κικίλιας; Επί του συγκεκριμένου ερωτήματος τίποτα απολύτως. Η απάντησή του αναφέρεται στο ότι υπάρχει διακριτή σελίδα προβολής της Ηπείρου στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Τ., ότι πολλοί προορισμοί της Ηπείρου προβάλλονται σε όλες τις πρόσφατες διαφημιστικές καμπάνιες του Ε.Ο.Τ., ότι όλα τα εργαλεία επικοινωνίας του Ε.Ο.Τ, ιδιαίτερα τα ψηφιακά Visit Greece assets, όπως η ιστοσελίδα, η εφαρμογή (application) αλλά και οι σελίδες των κοινωνικών δικτύων, βρίσκονται στη διάθεση των τοπικών φορέων της περιοχής της Ηπείρου, καθώς και ότι ο Ε.Ο.Τ, τόσο μέσω της κεντρικής υπηρεσίας όσο και μέσω των Γραφείων Εξωτερικού υλοποιεί προγράμματα συνδιαφήμισης με σημαντικούς εταίρους της τουριστικής αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό είναι υπό διαμόρφωση ένα πρόγραμμα συν-διαφήμισης του Ε.Ο.Τ. με σημαντικούς Tour Operators και αεροπορικές εταιρείες από χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης για την προσέλκυση ταξιδιωτών σε διάφορους προορισμούς στη χώρα, μεταξύ των οποίων και στην περιοχή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου ευρύτερα, κατά τη διάρκεια των χειμερινών και πρώτων ανοιξιάτικων μηνών.
Αυτά…

Σχετικά άρθρα

Περίσσεψαν τα μεγάλα και ωραία λόγια

Γεωργία Χαλάτση

Στα Γιάννενα αύριο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλιας

Αποστόλης Τζελέτας

Κ. Βελόπουλος από Γιάννενα: «Έρχεται οικονομικό τσουνάμι μετά τις εκλογές»