ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Όνομα, σήμα, ιστοσελίδα, γραφεία και πρώτος συνοδοιπόρος

Και επίσημα ανακοίνωσε ο Λάμπρος Γεωργόπουλος την επωνυμία (ΦΩΣ) και το σήμα του συνδυασμού του, σε συνέχεια της ανακοίνωσης υποψηφιότητας για τις περιφερειακές εκλογές στην Ήπειρο.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της νέας παράταξης θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της (www.fos24.gr) και στους λογαριασμούς social media που τη συνοδεύουν, με βασικό email επικοινωνίας το info@fos24.gr. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη διεύθυνση Πάτση 5 (πλατεία Πάργης) στα Γιάννενα και θα είναι επισκέψιμα καθημερινά από τις 8 Οκτωβρίου, ενώ σταδιακά τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν και οι διευθύνσεις των γραφείων σε Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει περισσότερους από 1000 ανθρώπους που θα εμπλακούν ενεργά και οι οποίοι θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Ωστόσο κάνει μια εξαίρεση, ανακοινώνοντας τη συμπόρευση στην όλη προσπάθεια του Διευθυντή ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», καρδιολόγου Δημήτρη Ρίζου, με καταγωγή από το Νεοχώρι και τους Μελισσουργούς της Άρτας.

Σχετικά άρθρα

Στο κεντρικό κράτος το μπαλάκι για την Παμβώτιδα

Ανεξαρτητοποίηση Μάξιμου Γεωργόπουλου, οργίλη αντίδραση Λάμπρου Γεωργόπουλου

Στίγμα αντιπολίτευσης έδωσε ο Λ. Γεωργόπουλος