ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αποχαιρετούν τον Β. Μασσαλά ΤΕΕ/ΤΗ και «Κοινό των Ηπειρωτών»

Τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Βασίλη Μασσαλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, εκφράζουν ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο υπηρέτησε για χρόνια ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας.

Σε έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και να γίνει δωρεά στη μνήμη του σε ίδρυμα της πόλης,
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούν τον Βασίλη Μασσαλά η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» και ο επικεφαλής της Γιώργος Ζάψας, με τον οποίο ακολούθησαν κοινή διαδρομή στη «Δημοκρατική Αριστερά».
«Η απώλεια μεγάλη και αναπάντεχη. Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας της πόλης, ένας αριστερός που κουβάλησε τη δική του αριστερά στην προσωπική του διαδρομή, στον δημόσιο βίο, και άφησε το στίγμα του στην τοπική αυτοδιοίκηση με το έργο της πεζοδρόμησης του κέντρου της πόλης, ως αντιδήμαρχός. Ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ είχε καθοριστική συμβολή στη διαμόρφωση του Περιφερειακού Χωροταξικού της περιφέρειας Ηπείρου. Άνθρωπος ευαίσθητος και δραστήριος, ρεαλιστής, επίμονος συζητητής, με άποψη και άρτια πολιτική συγκρότηση, διεκδίκησε και κέρδισε την εκτίμηση όλων στη μικρή μας πόλη. Ο Βασίλης Μασσαλάς άσκησε αριστερή πολιτική στο Δήμο Ιωαννιτών, έχει μερίδιο στην ιστορική διαδρομή του δήμου και η πόλη του το έχει πιστώσει», αναφέρουν, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σχετικά άρθρα

Συμβολή και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη νέα γέφυρα Κοράκου

Αντιπρόταση για επανασχεδιασμό του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας

Συντάσσεται με τους Δήμους για την πυροπροστασία το ΤΕΕ/ΤΗ