ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Φοιτητικό φεστιβάλ από την Τ.Ο. Ιωαννίνων της ΚΝΕ

Φοιτητικό φεστιβάλ με σύνθημα «Με το ΚΚΕ, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για τον Σοσιαλισμό!» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ αύριο Τετάρτη 29 και μεθαύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Θεατράκι της Σκάλας, με ώρα έναρξης των εκδηλώσεων στις 7 το απόγευμα.

Την πρώτη μέρα θα γίνει συζήτηση με θέμα «Η γυναικεία πρωτοπορία μέσα από την ιστορία του Τρικερίου. Παράδειγμα τόλμης και αντοχής για κάθε νέα αγωνίστρια» και θα ακολουθήσουν μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο από το μουσικό συγκρότημα της Τ.Ο ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ, συναυλία από φοιτητικά συγκροτήματα, ρεμπέτικο λαϊκό γλέντι και DJ set.
Τη δεύτερη μέρα είναι προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια το μέλος του ΓΠ Ηπείρου – Κέρκυρας Λευκάδας , γραμματέα ΤΣ ΑΕΙ Ιωαννίνων Έλλη Σωτηροπούλου. Θα ακολουθήσουν συναυλία με τους Αλεξάνδρα Ρίζου, Στέλιο Κοτίδη , Σταύρο Γιαβρή, Ανέστη Τσιαρτανίδη και Ηλία Αράπογλου, και DJ set.
Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν έκθεση με τίτλο «Με την κοινή πάλη των λαών, ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, έτσι γράφεται η ιστορία», σημείο ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Σχετικά άρθρα

Θερινό σινεμά από την ΚΝΕ με τρεις προβολές

Σε τροχιά συνεδρίου μπήκε η ΚΝΕ

«Δευτέρες του Φλεβάρη» με προβολές και βιβλιοπαρουσίαση