ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συνοδεία ευχών η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Στην τροχιά των Πανελλαδικών Εξετάσεων μπαίνουν χιλιάδες μαθητές της Γ’ Λυκείου, με τις εξετάσεις να ξεκινούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και την Παρασκευή 3 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ διεκδικούν μια από τις 68.394 θέσεις εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Γροντιστών του νομού Ιωαννίνων εύχεται καλή τύχη και περίσσια δύναμη στους υποψηφίους. «Αγαπητά μας παιδιά, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή πάνω κάτω, χιλιάδες νέες και νέοι, γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για μια καινούρια ζωή, ξεκινούν το ταξίδι τους. Για το ταξίδι αυτό έχετε προετοιμαστεί εδώ και καιρό με κόπο πολύ και επιμονή μεγάλη, με χαρά και ενθουσιασμό, με χαμόγελα και αισιοδοξία. Τα άσχημα πέρασαν, τα όμορφα έρχονται! Μην ξεχνάτε ότι είναι το πρώτο ταξίδι, από τα τόσα που σας περιμένουν, και όχι το μοναδικό! Ανοίξτε τα φτερά σας, ταξιδέψτε και κατακτήστε τη ζωή! Έχετε τη δύναμη και τη θέληση της νιότης σας, κανένα εμπόδιο δεν αντέχει μπροστά σας! Ξέρουμε πόσο πολύ αξίζετε!», αναφέρεται στο μήνυμα του Συλλόγου.
Για τον πρώτο σημαντικό αγώνα των νέων «στον στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο», κάνει λόγο στο μήνυμά του ο δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου. «Εύχομαι με καθαρή σκέψη και πίστη στις δυνάμεις σας να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όχι μόνο τη συγκεκριμένη δοκιμασία, αλλά και όλες τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν στη ζωή σας. Το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας, καθώς και τις προσπάθειες των γονέων και εκπαιδευτικών σας και να αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης και της προόδου. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη», σημειώνει.

Σχετικά άρθρα

«Κλειδί» επιτυχίας η συνέπεια και η υπομονή

Γεωργία Χαλάτση

Πρεμιέρα πανελλαδικών στη σκιά των κυβερνοεπιθέσεων

Δεν επιφέρουν αλλαγές οι εκλογές