ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με Β. Μασσαλά έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Πλήρες ψηφοδέλτιο για τον νομό Ιωαννίνων ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής, στο οποίο μάλιστα υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη.

Ο λόγος για το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρώην αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Βασίλη Μασσαλά, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των Ιωαννίνων μαζί με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή, τους αντιδημάρχους Ιωαννίνων Νίκο Γκόλα και Θανάση Μανταλόβα, τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. Κωνσταντίνο Γάτσιο, τον Σωτήρη Ζαρπαλά και τη Μαργαρίτα Ζήκου, η οποία έχει προταθεί από το ΚΙΔΗΣΟ.

Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Βασίλη Μασσαλά υπήρχε σε δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο τοπικά δε δόθηκε σημασία. Αφενός γιατί δεν είχε γίνει γνωστή κατάθεση υποψηφιότητας από τον ίδιο ή πρόταση της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά και γιατί ο πρώην αντιδήμαρχος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να κινηθεί στην κατεύθυνση συγκρότησης ψηφοδελτίου για τον δήμο Ιωαννιτών.

Συνολικά ανακοινώθηκαν 230 ονόματα για ολόκληρη την χώρα. Για την Ήπειρο, ανακοινώθηκαν και τρία ονόματα για τον νομό της Πρέβεζας: του οικονομολόγου Κωνσταντίνου Κωνή, του ιδιοκτήτη κτηματομεσιτικού γραφείου Σταύρου Κώστα και του μαθηματικού, ελεύθερου επαγγελματία Χρήστου Πεπόνη.

Ανακοινώσεις σε αυτή τη φάση δεν υπήρξαν για τους νομούς Άρτας και Θεσπρωτίας, κάτι που ειδικά για την Άρτα ήταν αναμενόμενο, μετά την αναταραχή, που προκάλεσε η πρόταση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, η οποία δεν ενέκρινε την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα, στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ., με συνέπεια να υπάρξουν εσωτερικοί κλυδωνισμοί στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Σχετικά άρθρα

Θ. Μανταλόβας: Να αφήσουμε πίσω το ΠΑΣΟΚ – φέουδο των μηχανισμών

Αποστόλης Τζελέτας

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

Αποστόλης Τζελέτας

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο σπίτι τους