ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προήχθη σε υποστράτηγο ο Κ. Δούβαλης, παραμένει στη ΓΑΔΠ Ηπείρου

Στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου θα συνεχίσει να υπηρετεί ο Κωνσταντίνος Δούβαλης ο οποίος κρίθηκε προακτέος στον βαθμό του υποστρατήγου μετά τις κρίσεις των ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος.

Προακτέος στον βαθμό του αντιστρατήγου κρίθηκε ο αδερφός του Γεώργιος Δούβαλης, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, διαδεχόμενος τον επίσης Ηπειρώτη Κωνσταντίνο Σκούμα, ο οποίος επελέγη για τη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα συγχαρητήρια του στον Κ. Δούβαλη για την προαγωγή του εκφράζει με επιστολή του ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου-Ιόνιων Νήσων, ενώ συγχαίρει για τον ίδιο λόγο και τον υποστράτηγο Θεόδωρο Αθανασόπουλο, που παραμένει στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων. «Υπό την καθοδήγησή τους και με την υποστήριξη όλου του πολιτικού προσωπικού της Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, θα συνεχίσουμε τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία, με γνώμονα την επίτευξη της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, πάντα με επαγγελματισμό και αμέριστη συμπαράσταση. Ευχόμαστε καλή δύναμη, επιτυχή συνέχιση στο έργο τους και εις ανώτερα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Στο μεταξύ, συγχαρητήρια επιστολή στον Κωνσταντίνο Σκούμα, με την ευκαιρία της επιλογής του για τη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απέστειλε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής. «Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που ένα μέλος της μεγάλης μας ηπειρώτικης αστυνομικής οικογένειας ανεδείχθη στην κορυφή της ιεραρχίας του Σώματός μας. Το ήθος και οι ικανότητες που χαρακτηρίζουν και ακολουθούν τη διαδρομή σας, μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον του Σώματός μας», αναφέρουν.

Σχετικά άρθρα

Ένα «αντίο» με πολλά ευχαριστώ από τον Κ. Δούβαλη

Αποστρατεύεται ο Κ. Δούβαλης, στη ΓΑΔ Ιονίων Νήσων ο Γ. Βασιλείου

Επί τάπητος θέματα ασφάλειας και όχι μόνο