ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προσφορά ζωής από την οικογένεια 66χρονου

Τα όργανα 66χρονου εγκεφαλικά νεκρού ασθενούς, που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» αποφάσισαν να δωρίσουν οι οικείοι του, με τη δωρεά να πραγματοποιείται με επιτυχία την περασμένη Τρίτη.

«Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού, καθώς και τη βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης», αναφέρουν η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, που εκφράζουν τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχαριστούν για το ανθρώπινο μεγαλείο τους, καθώς, την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο.

Η διοίκηση του Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα» ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του αναισθησιολογικού τμήματος του νοσοκομείου, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης, που συνέβαλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλοθι για τα απογευματινά χειρουργεία οι λίστες αναμονής

Από τον Απρίλιο απογευματινά χειρουργεία και στο «Χατζηκώστα»

Γεωργία Χαλάτση

Ψυχιατρική ΠΓΝΙ: Αδυναμία εισαγωγής νέων περιστατικών λόγω κορωνοϊού

Ηπειρωτικός Αγών