ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ζητά τήρηση της νομιμότητας και πλήρη ενημέρωση για το κλειστό ξιφασκίας

Αποστάσεις από το κύμα αντιδράσεων στην επιλογή χωροθέτησης του κλειστού γυμναστηρίου της ξιφασκίας στο αγρόκτημα Κατσικά, παίρνει ο επικεφαλής της παράταξης « Ήπειρος Όλον» Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά, μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργο Ζάψα, από τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Αμφότεροι, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, ζήτησαν από τον περιφερειάρχη να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, οι αντίστοιχες μελέτες και οι εκθέσεις όσων έχουν επίσημο λόγο στα θέματα περιβάλλοντος και χωροταξίας.
«Δε θα ακολουθήσουμε κανενός εξαιρουμένου τις λογικές ότι “τα ξέρουμε όλα” και “είμαστε ειδικοί επί παντός επιστητού”, υπάρχουν υπηρεσίες της Περιφέρειας, υπάρχει το ΤΕΕ παράρτημα Ιωαννίνων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που είναι ειδικοί επιστήμονες επί των συγκεκριμένων θεμάτων. Θα είμαστε εδώ και θα αναμένουμε όλα όσα ζητήσαμε από τον περιφερειάρχη Ηπείρου, που προφανώς θα πρέπει να παρουσιαστούν και να αναλυθούν στο περιφερειακό συμβούλιο», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ εισαγωγικά επεξηγεί ότι η παράταξη «Ήπειρος Όλον» βρίσκεται στο περιφερειακό συμβούλιο για να συνθέσει μέσα από διαφορετικές απόψεις, να προσθέτει και όχι να διαιρεί και να διαφωνεί με τεκμηριωμένα επιχειρήματα πάνω σε θέματα που άπτονται της ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου και των Ηπειρωτών.

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα Στ. Ζούμπα για ισχυρή και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

Αποστόλης Τζελέτας

Κατάθεση ψηφοδελτίου και «πάμε για τη νίκη!»