ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Β. Αργύρης

Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής ορίστηκε ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Βαγγέλης Αργύρης, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που τον ήθελαν να αναλαμβάνει ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στη θέση του προέδρου του κόμματος.

Το όνομα του Βαγγέλη Αργύρη είχε ακουστεί και για τη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς, πέραν της εμπειρίας του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1993 έως το 2012, έχοντας διατελέσει και υφυπουργός Γεωργίας από το 2000 έως το 2004, από το 2009 έως το 2012 ήταν Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής.
Τελικά, στη θέση αυτή επελέγη ο Θανάσης Γλαβίνας, στέλεχος από τη Θεσσαλονίκη και γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Γλαβίνα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Χαρ. Τρικούπη. Αναπληρώτρια εκπρόσωπος αναλαμβάνει η Αναστασία Σιμητροπούλου, επίσης δικηγόρος.
Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη αναλαμβάνει η Ελένη Αναστασίου, πρώην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της παράταξης και επί σειρά ετών στενή συνεργάτης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.
Στο εγχείρημα της αυτοοργάνωσης, υπεύθυνος αναλαμβάνει ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, εκ των μελών της Κ.Ο. που εξαρχής στήριξε ανοικτά τον κ. Ανδρουλάκη, ενώ πρόσφατα ορίστηκε και τομεάρχης Ανάπτυξης, στη θέση του νέου προέδρου της Κ.Ο., Μιχάλη Κατρίνη.
Η Μάρα Κουκουδάκη, επίσης στενή συνεργάτιδα του κ. Ανδρουλάκη, τέλος, αναλαμβάνει υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Νέοι ορίζοντες για τη Zoinos Winery

Έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, στο περίμενε για την ανακοίνωση

Μπαίνει στη ζυθοποιία, στα σχέδια και η ποτοποιία