ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αναφορά για δωρεάν self-tests και στους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών

Τη διάθεση δωρεάν self-tests και στους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών ζητά η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας Μερόπη Τζούφη από το υπουργείο Παιδείας, καταθέτοντας ως κοινοβουλευτική αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων.

Όπως τονίζει, το υπουργείο Παιδείας δεν προέβλεψε τη δωρεάν χορήγηση self-tests στους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων/κέντρων ξένων γλωσσών, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να καλύπτουν τη σχετική δαπάνη με δικά τους έξοδα, και ζητά από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να μεριμνήσει άμεσα, συμπεριλαμβάνοντας τους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων/κέντρων ξένων γλωσσών στη δωρεάν χορήγηση self-tests.
Τέλος, η κ. Τζούφη περιλαμβάνει στην αναφορά της και την υπενθύμιση του Συλλόγου πως οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων και των κέντρων ξένων γλωσσών πλήττονται διαχρονικά από την παράνομη «μαύρη» διδασκαλία και δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω επιβαρύνσεις στο εισόδημά τους.

Σχετικά άρθρα

«Μεμφόμαστε την κυβέρνηση για να διαφυλάξουμε το Κράτος Δικαίου»

Η κοινωνική αντιπολίτευση οδηγεί σε μέτωπο εντός Βουλής

Ένα ακόμη… «στο τέλος του έτους» για το Π.Δ. της Παμβώτιδας

Αποστόλης Τζελέτας