ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Καλύπτουν το κενό στο Κατάστημα Δελβινακίου τα ΕΛ.ΤΑ

Τη διαβεβαίωση ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η πληρωμή των συντάξεων στους συνταξιούχους του Δήμου Πωγωνίου δίνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με ανακοίνωσή τους.

Όπως αναφέρεται σε απάντηση μετά από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, «πράγματι, για λόγους υγείας του προσωπικού, είχε παρουσιαστεί έκτακτο κενό στο Κατάστημα Δελβινακίου, το οποίο και έχει αντιμετωπιστεί εγκαίρως με μετάβαση στην περιοχή προσωπικού από το Κεντρικό Κατάστημα Ιωαννίνων, προκειμένου να συνδράμει στη διανομή των συντάξεων και στην εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος».
Η απάντηση των ΕΛ.ΤΑ. κλείνει και με μία παράκληση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου της εταιρείας, προκειμένου να λαμβάνουν την πλήρη ενημέρωση για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της, «προκειμένου να αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοια αναστάτωση στους πολίτες». Μόνο που την αναστάτωση στους πολίτες προκάλεσε η απουσία του ταχυδρόμου και όχι οι αναφορές των ΜΜΕ, οι οποίες, μάλιστα, υπήρχαν από την Τετάρτη και όχι σήμερα που τις ανακάλυψαν τα ΕΛ.ΤΑ. Και επίσης, εκτός των αναφορών των ΜΜΕ, υπάρχει και η επιστολή του δημάρχου, στην οποία ουδεμία αναφορά γίνεται.

Σχετικά άρθρα

Πίεση στα ΕΛ.ΤΑ για την αποτροπή των λουκέτων

Επιστολή για άμεση στελέχωση του Ταχυδρομικού Γραφείου Δελβινακίου

Προς το παρόν δεν κλείνει το γραφείο των ΕΛ.ΤΑ στο Δελβινάκι