ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Ορίζοντες Ηπείρου» – Δεν ταιριάζουν στην τουριστική εικόνα οι οικίσκοι των rapid tests

Την άμεση απομάκρυνσή των οικίσκων, που διενεργούνται τα rapid test, από τον χώρο μπροστά από το διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου και τη μεταφορά τους στην περιοχή των παλιών Σφαγείων, απαιτούν οι «Ορίζοντες Ηπείρου».

Σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτο εκ μέρους της περιφερειακής αρχής και του Δήμου Ιωαννιτών να διατηρηθούν στο πιο κεντρικό – τουριστικό σημείο των Ιωαννίνων, ειδικά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την πόλη των Ιωαννίνων να περιμένει χιλιάδες επισκέπτες. «Είναι αυτοκτονικό να θέλουμε να αναδείξουμε τα Γιάννενα σε πόλο τουριστικής προσέλευσης και στο κεντρικότερο σημείο της πόλης να “γιορτάζουμε” τον θάνατο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
Στην ίδια ανακοίνωση, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» αναφέρονται και στους πρόσφατους θανάτους και την πληθώρα κρουσμάτων στο Μέτσοβο, επιρρίπτοντας ευθύνες και στον περιφερειάρχη για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν πολλά, όμως η ευθύνη για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί από την αρχή της πανδημίας δεν έχουν προχωρήσει στο Μέτσοβο, είναι και του περιφερειάρχη διότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια μυθική πραγματικότητα, ότι ο κορωνοϊός δε θα πλησιάσει την Ήπειρο. Μπέρδεψε λανθασμένα τα θέματα υγείας με το πολιτικό κόστος.
Η δίκη μας έκκληση είναι να εμβολιαστούμε όλοι άμεσα. Ας ελπίσουμε να μη ζημιωθεί ολόκληρος ο νομός, από τους λάθος χειρισμούς του κ. Καχριμάνη», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα

Κόβει κάθε δεσμό με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο Σπ. Ριζόπουλος

«Ορίζοντες Ηπείρου» – Ο Άλκης Λάνταβος διευθυντής του πολιτικού γραφείου

Συνέχεια αποχωρήσεων στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Ηπειρωτικός Αγών