ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

ΕΛ.ΠΕ-Ενημερωτικές συναντήσεις για τους υδρογονάνθρακες

Ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα «Το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών στην χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας» διοργανώνουν τα Ελληνικά Πετρέλαια στην Ήπειρο.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ουσιαστικής πληροφόρησης της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της, στα δημοτικά διαμερίσματα των περιφερειακών ενοτήτων Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, αρμόδια στελέχη της «Ελληνικά Πετρέλαια Έρευνα & Παραγωγή Υδρογονανθράκων Α.Ε» θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και τις επικείμενες ερευνητικές εργασίες στην περιοχή και το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών, που θα λάβει χώρα στην χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας. Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων σε κάθε συνάντηση, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παριστάμενους φορείς και πολίτες.
Οι πρώτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 4.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Δωδώνης στην Αγία Κυριακή, στο συνεδριακό κέντρο Πραμάντων και στο αμφιθέατρο του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στο Βουργαρέλι.
Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις στο ξενοδοχείο Ιλιάνα στη Φιλιππιάδα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κομποτίου του δήμου Ν. Σκουφά και στο Κέντρο Εκπαίδευσης «Δήμητρα» στην Άνω Καλεντίνη του δήμου Γ. Καραϊσκάκη. Στις 4.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πάργας στο Καναλλάκι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Καρκαμίσι» του δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» στην Ηγουμενίτσα.
Τέλος, στις 10 το πρωί της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη ενημερωτικές συναντήσεις στο ξενοδοχείο «Μαργαρώνα» της Πρέβεζας και στην αίθουσα του Συνεδριακό Κέντρου του Επιμελητηρίου Άρτας.

Σχετικά άρθρα

ΕΛ.ΠΕ.: Τέλος στις έρευνες υδρογονανθράκων στην ηπειρωτική Ελλάδα

«Κενό γράμμα» οι διαβεβαιώσεις για παύση των ερευνών

Ιατρικός εξοπλισμός στα Κ.Υ. Παραμυθιάς και Φιλιππιάδας από τα «Ελληνικά Πετρέλαια»