ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κόντρα για το νερό στο Ανήλιο

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν η δημοτική αρχή Μετσόβου και η παράταξη της αντιπολίτευσης «Δύναμις Δημοτών» για το πρόβλημα που προέκυψε με την ποιότητα του νερού στο Ανήλιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μετσόβου –κάτι που σπανίζει, από βλάβη τμήματος του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της κοινότητας Ανηλίου, εξαιτίας έντονων βροχοπτώσεων την Τρίτη, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην υδροδότηση με την εισροή επιγείων υδάτων στο δίκτυο. «Η ζημιά αποκαταστάθηκε και δεν υπάρχει κίνδυνος επανάληψης», αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Τζαφέας.
Άλλες διαστάσεις δίνει στο πρόβλημα η «Δύναμις Δημοτών», καταγγέλλοντας, μάλιστα, ότι η δημοτική αρχή απάντησε «πιείτε εμφιαλωμένο!» στις διαμαρτυρίες των κατοίκων ότι πίνουν λάσπη. Η παράταξη με επικεφαλής τον Σπύρο Βασιλείου υποστηρίζει ότι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα στο Ανήλιο, κάθε φορά που υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα. «Η δημοτική αρχή γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, αλλά αδιαφορεί προκλητικά. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το θέμα το αναδείξαμε τον Απρίλιο του 2021 ως παράταξη, λαμβάνοντας την επίσημη απάντηση του δημάρχου ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον δήμο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Προβολή και τουριστικές υποδομές στο τραπέζι

Εκτός «Συμμαχίας Προόδου» έθεσε εαυτόν ο Σπ. Βασιλείου

Με μηνύματα ενότητας και συνεργασίας η ορκωμοσία