ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Χωρίς πιστοποιητικά ακόμη τέσσερις έμποροι στο Λάμποβο

Ακόμη τέσσερα πρόστιμα των 1.500 ευρώ επιβλήθηκαν σε τέσσερις εμπόρους στο παζάρι της Παραμυθιάς για στέρηση των απαιτούμενων πιστοποιητικών, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα δύο που είχαν επιβληθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις επιβλήθηκε 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, κάτι που συνεπάγεται ότι η εμποροπανήγυρη για τους ίδιους πήρε πρόωρο τέλος.
Συνολικά, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, βεβαιώθηκαν την Πέμπτη 15 παραβάσεις, στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Εκτός από τις τέσσερις παραβάσεις στο παζάρι του Λάμποβου, πέντε βεβαιώθηκαν για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους 300 ευρώ, εκ των οποίων τρεις στην περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας και από μία στις Π.Ε. Ιωαννίνων και Πρέβεζας, και έξι πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας από πελάτες και εργαζομένους καταστημάτων, από δύο στις Π.Ε. Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων και από ένα στις Π.Ε. Άρτας και Πρέβεζας.

Σχετικά άρθρα

Εμποροπανήγυρη του 1958

Ηπειρωτικός Αγών

Έφοδος για προϊόντα «μαϊμού» στο παζάρι της Παραμυθιάς

Μια Κυριακή διαφορετική