ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

ΚΑΠΗ- Μερική επαναλειτουργία με περιορισμούς

Μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από κορωνοϊό και για την παροχή αυστηρά υγειονομικών υπηρεσιών θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων(Κ.Α.Π.Η.), όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του δήμου Ιωαννιτών.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό και να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή, είτε να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.
Η προσέλευση των ωφελουμένων θα γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, με την τήρηση όλων αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και για την παροχή αυστηρά των υγειονομικών υπηρεσιών (παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών, συνταγογράφηση και φυσιοθεραπεία). Δεν επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εισφοράς, τέλος τα κουπόνια στα ΚΑΠΗ

Αποστόλης Τζελέτας

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.