ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Παράκληση για κήρυγμα… εμβολιασμού

Έκκληση προς όλους να συνδράμουν στο να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να εμβολιαστούν, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος ευρείας σύσκεψης στο διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου, τονίζοντας ότι αυτή είναι πλέον η πρόκληση που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση «Ελευθερία».

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων. «Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας ότι δε θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά. Προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε, τέλος, τις ευχαριστίες του προς τον περιφερειάρχη, τον δήμαρχο και όλους τους τοπικούς άρχοντες της περιοχής για το επίπεδο συνεργασίας, το οποίο είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. «Δε θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει αυτά τα αποτελέσματα εάν δεν είχαμε καλή τοπική συνεργασία. Σε όλες τις περιοχές ισχύει αυτό, αλλά ειδικά εδώ θέλω να εξάρω την κατανόηση και την ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων και από την περιφέρεια και από τον δήμο όταν είχαμε τοπικές εξάρσεις που μας ταρακούνησαν όλους. Δεν είχαμε σε όλη την Ελλάδα την ίδια συνεργασία. Εδώ όμως δουλέψαμε καλά και γι’ αυτό και αποδείξαμε ότι όταν συντονιζόμαστε μπορούμε να πετύχουμε γρήγορα αποτελέσματα -το είδαμε στην ταχύτητα με την οποία είχαμε τις αποκλιμακώσεις των τοπικών εξάρσεων εδώ στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με το επικαιροποιημένο εμβόλιο

Μια εμβολιαστική «Ομπρέλα» στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Αρνείται κάθε σχέση με το κόμμα «Νίκη» η Μητρόπολη Ιωαννίνων