ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επιμένει για νέο κλειστό η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Βοτανικού επιμένει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με την παρέμβασή της –διά του Τμήματος Αθλητισμού- να έρχεται σε μία περίοδο, που φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα για τη μεταφορά στα Γιάννενα του κλειστού μπάσκετ από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρεται στα έργα αθλητικών υποδομών, που είχαν γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς και στις ενέργειες για την ανέγερση νέου κλειστού, επισημαίνοντας ότι σήμερα το έργο έχει εγκαταλειφθεί και «επανήλθαμε στην εποχή του Καλοχαιρέτα ή “κατόπιν ενεργειών μου”».
« Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και παρακολουθούμε για άλλη μια φορά προσωπικές ανακοινώσεις, όπως για μεταφορά στα Ιωάννινα προκάτ κλειστου γυμναστηρίου (15.000 θέσεων) 17 ετών, από το Ελληνικό, αντί της ανέγερσης νέου. Δε γίνεται δε αναφορά για οικονομική μελέτη, ενεργειακή, συντήρησης, εγγύησης ασφάλειας κ.τλ. Τελευταία παρακολουθούμε αοριστίες για μεταφορά αθλητικού υλικού (για ποια χρήση, σε ποιους χώρους, για ποιους και με ποιο σχεδιασμό;) και πάντα στη λογική “κατόπιν ενεργειών μου”», αναφέρεται σε ανακοίνωση και τίθενται τα ερωτήματα ποιες ήταν οι θεσμικές ενέργειες, μέχρι τώρα, για την προώθηση ή απόρριψη του έργου και για ποιο λόγο, καθώς και ποιος ήταν ο σχεδιασμός, έχοντας ήδη γεμάτα ταμεία, από την ανάληψη των καθηκόντων, τον Ιούλιο του 2019.

Σχετικά άρθρα

Μ. Τζούφη – Σε… άλλον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η δέσμευση

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: Σε δέκα εκλογικά κέντρα η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο

Αποστόλης Τζελέτας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το μοναδικό εμπόδιο απέναντι σε μια ασύδοτη και ανεξέλεγκτη ΝΔ»

Γεωργία Χαλάτση