ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δύο έργα του δήμου Δωδώνης στο «Φιλόδημος ΙΙ»

Δύο έργα του δήμου Δωδώνης, συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, εντάσσονται στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με αποφάσεις που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Το ένα έργο, με τίτλο «Αποκατάσταση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδων Τ.Κ. Δωδώνης, Τύριας και Κρυφοβού», προϋπολογισμού 954.000 ευρώ, περιλαμβάνει εργασίες για την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου των τριών κοινοτήτων, καθώς και επισκευή των υπαρχόντων αποδυτήριων και λοιπών εγκαταστάσεων για την εύρυθμη λειτουργία των τριών γηπέδων.
Το δεύτερο έργο, με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων επιβατικού κοινού», προϋπολογισμού 19.999 ευρώ, αφορά δέκα στέγαστρα και στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό του δήμου που εξυπηρετείται από την υπεραστική γραμμή του ΚΤΕΛ.
«Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία χρηματοδότησης για τη βελτίωση των κάθε είδους υποδομών του δήμου μας. Συνεχίζουμε το έργο μας, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες των τοπικών μας κοινωνιών», αναφέρει ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος