ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ψηφοφορία με κάλπη ζητούν οι «Ορίζοντες Ηπείρου»

Ζήτημα νομιμότητας της διαδικασίας εκλογής του νέου προέδρου και αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου θέτει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου», δύο 24ωρα πριν την ειδική συνεδρίαση της Κυριακής.

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» δηλώνουν ξεκάθαρα πως η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διασφαλίσει το ορθόν της διαδικασίας και προτείνουν να στηθεί κάλπη στην αίθουσα του περιφερειακού συμβούλιου, όπου οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα εισέρχονται ένας ένας με επίδειξη αρνητικού self ή rapid test προκειμένου να ψηφίσουν. Αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, η συνέχιση της συνεδρίασης για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει ή με τηλεδιάσκεψη ή δια περιφοράς (με αποστολή των αποτελεσμάτων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).
«Κύριε Καχριμάνη τα πράγματα είναι απλά, μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και ενημερώστε άμεσα τους περιφερειακούς συμβούλους για τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης, διασφαλίζοντας τόσο τα προβλεπόμενα σχετικά με την ψηφοφορία, όσο και την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων», αναφέρουν οι «Ορίζοντες Ηπείρου».

Σχετικά άρθρα

5 ευρώ το πηγαινέλα στο Νησί

Κόβει κάθε δεσμό με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο Σπ. Ριζόπουλος

Απάντηση στην κριτική με τον αέρα του 55%

Γεωργία Χαλάτση