ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Άγνοια δηλώνει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς (βίντεο)

Άγνοια για το θέμα που έχει προκύψει με τους εκτός σειράς εμβολιασμούς εργαζομένων επιχείρησης των Ιωαννίνων, δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV.

«Στο υπουργείο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια προσπάθησε να αμφισβητήσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, λέγοντας ότι πιθανώς να ανήκουν οι εμβολιασθέντες σε ευπαθείς ομάδες. Κάτι, βέβαια, που αποδεδειγμένα δεν ισχύει, καθώς, όπως του ανέφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων Σταυρούλα Τσιάρα, μόνο στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου είναι υπεύθυνη, προσήλθαν με κανονικά κλεισμένα ραντεβού 25 άτομα, ηλικίας 30-50 ετών, από το ιατρικό ιστορικό των οποίων, δεν προέκυπτε να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Ο κ. Γεωργαντάς επέμεινε ότι η διαδικασία είναι απόλυτα ψηφιοποιημένη και ότι δεν μπορεί να έχει γίνει κάτι λάθος, ωστόσο αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος στη συνέχεια πως κάποιο ζήτημα υπάρχει, δήλωσε πως αν έχει γίνει κάτι, θα έχει αφήσει ψηφιακό αποτύπωμα.

Σχετικά άρθρα

Μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας η υδατοκαλλιέργεια

Με ταχύτητα και διαφάνεια οι έλεγχοι στην αγορά

Αποστόλης Τζελέτας

Συνεργασία για τις δράσεις ψηφιακής αναβάθμισης