ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πέντε παλέτες με βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση φορέων και κατοίκων της περιοχής στην πρωτοβουλία του δήμου Ιωαννιτών και του ΟΚΠΑΠΑ για τη συγκέντρωση βοήθειας με αποδέκτες τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας.

Επί μία βδομάδα το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεχόταν καθημερινά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα ανακουφίσουν συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Συνολικά συγκεντρώθηκαν πέντε παλέτες με τρόφιμα, κουβέρτες, παπλώματα και άλλα είδη, που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Λάρισας, το οποίο θα τα διανέμει ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, καθώς και στους φορείς των περιοχών Ελασσόνας και Τυρνάβου.
Ο δήμος Ιωαννιτών και ο ΟΚΠΑΠΑ απευθύνουν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες, καθώς και διάφορους φορείς της πόλης, οι οποίοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από τους σεισμούς. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Πειραματικού Σχολείου Ιωαννίνων, του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων (Τσιφλικόπουλο) και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων «Παυλίδειος», καθώς και τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος.

Σχετικά άρθρα

Σε μία πλατφόρμα «έξυπνες» εφαρμογές και υπηρεσίες

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο