ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ξεσήκωσε αντιδράσεις ανάρτηση του Κ. Ρώσση- Ζητείται η απομάκρυνσή του από το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΙ

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες σε σχέση με μια ανάρτηση του μέλους της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Κωνσταντίνου Ρώσση σε σχέση με τις καταγγελίες στις οποίες προχωρούν άνθρωποι του θεάτρου και όχι μόνο το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Ρώσσης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αμφισβητεί τη βασιμότητα των καταγγελιών, με τρόπο μάλιστα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από άλλους χρήστες, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς έχει οριστεί και αναπληρωματικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Η πρώτη επίσημη καταγγελία ήρθε από την «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», που ζητά την άμεση απομάκρυνσή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. «Με τον χώρο του θεάτρου να έχει συγκλονιστεί από μια σειρά καταγγελιών, η πλειοψηφία των οποίων οδηγείται και στις δικαστικές αίθουσες, θεωρούμε ως εντελώς απαράδεκτες τις απόψεις που εκφράζει το μέλος της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” και εκπρόσωπός της στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Κ. Ρώσσης. Η ανάρτησή του με την οποία επιπλήττει και χλευάζει όσους βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν μια σειρά περιστατικών που τους στιγμάτισαν, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Τέτοιου είδους λογικές δεν μπορεί να έχουν θέση ειδικά στο Δημοτικό μας Θέατρο», αναφέρει χαρακτηριστικά. Μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Ρώσσης διέγραψε την ανάρτησή του.

Σχετικά άρθρα

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Μπαίνει ο σπόρος για ένα νέο κλειστό θέατρο