ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δωρεάν σεμινάρια ψηφιακού μάρκετινγκ

Δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ προσφέρει στα μέλη της, ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και επιχειρηματίες, η Ομοσπονδία Ε.Β.Ε. νομού Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το παράρτημα Ηπείρου του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, με σκοπό να αναπτύξουν μια online επιχείρηση και να μάθουν να χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς τρόπους προκειμένου να επικοινωνήσουν με το κοινό τους.

Το σεμινάριο (Digital Marketing Crash Course) αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας τους. Κατά τη διάρκεια του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα όσα έχουν διδαχθεί για να προωθήσουν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση τους.

Το σεμινάριο διαρκεί έξι ώρες και θα υλοποιηθεί σε δύο ημέρες (Δευτέρα 18 και Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρες 17:30-20:30 μ.μ.) με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης.

Πληροφορίες και κατάθεση αίτησης στο παράρτημα Ηπείρου του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, τηλεφωνικά στο 2651044727 και με e-mail στο ioannina@kekgsevee.gr. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις, ενώ υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις.

Σχετικά άρθρα

Διαδικτυακή καμπάνια ξεκινά η Ένωση Ξενοδόχων

Ηπειρωτικός Αγών

Δεν άφησε περιθώρια για επιπλέον ενισχύσεις

Γεωργία Χαλάτση

Τρία διαδικτυακά σεμινάρια από τη Σχολή Θεάτρου Ορφέας