ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

50 tablet για μαθητές της Ηπείρου από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Στη δωρεά 50 tablet προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου προχώρησε η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, στο πλαίσιο των δράσεων της για την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και με δεδομένη την ευαισθητοποίησή της στην παρατεταμένη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε από τον διευθυντή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου Τέλη Φραντζή στον πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου Χρήστο Νταγκαλέτση, προκειμένου να διατεθεί στους πιο αδύναμους οικονομικά μαθητές μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος τηλεκπαίδευσης.
Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή δραστηριοποιείται στην περιφέρει Ηπείρου μέσω της θυγατρικής της «Αειφορική Ηπείρου», η οποία έχει κατασκευάσει και λειτουργεί τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου. Η Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου υλοποιήθηκε με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, έχει τεθεί σε λειτουργία από τον Μάρτιο του 2019 και αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων της Ευρώπης.

Σχετικά άρθρα

Το «καλό» σενάριο η αποδοχή της πρότασης της ΚΕΔΕ

Με πρόταση για την πυροπροστασία ακινήτων

Αντιπρόταση για τη συγχώνευση των ΔΕΥΑ με «ολιστικό» χαρακτήρα